Una bona rehabilitació en el seu edifici, estalvia molts euros

Avui, 21 d’octubre, se celebra el dia mundial de l’estalvi energètic. Un tema que ens preocupa a tots no només per qüestions mediambientals, sinó perquè ens afecta cada vegada més a la butxaca a través de majors factures en concepte de gas i electriciad, i perquè l’Administració Pública cada vegada estableix més descomptes en l’Impost sobre Béns immobles (IBI) per als edificis més eficients.

Mantenir una temperatura ambient confortable en el nostre habitatge o negoci és important i suposa una gran part de les nostres factures de electridad i gas. S’estima que per cada grau de més de temperatura ambient, el consum d’energia creix en fins a un 7%.

Per aconseguir una major eficiència energetica en el nostre edifici tenim diverses alternatives: airejar correctament, utilitzar cortines i tendals, comprar electrodomèstics eficients, etc.. No obstant això, l’aïllament tèrmic dels edificis és un dels factors claus per millorar l’eficiència energètica: sense un bon aïllament cada llar consumeix més energia de la necessària, el que pot implicar un sobrecost de fins a 400 euros a l’any per habitatge.
Perdem fins a un 25% de la calor pels murs

Les parets i finestres del nostre habitatge són grans desperdiciadores de temperatura. En Rehebiltación Façanes Barcelona, ​​com a empresa especialista en la rehabilitació de façanes a Barcelona, ​​li aconsellem aprofitar la rehabilitació del seu edifici per augmentar l’aïllament tèrmic de l’habitatges i negocis de la finca, i canviar façanes o cobertes.

aïllament fachadasAunque pugui aquesta inversió pot semblar costosa, la comunitat ha de interpretar-la com una inversió a llarg termini: per cada euro que s’inverteix en l’aïllament de l’immoble, es produeix un retorn d’uns set euros gràcies a l’estalvi d’energia.

Segons un estudi realitzat per important fabricant espanyol de productes per a impermeabilització i aïllament d’edificis (Danosa) sobre els punts d’escapament de temperatura en un habitatge, indica que les finestres poden ocasionar de pèrdues de fins a un 30% de l’energia de la llar, per els murs un 25% i per terra un 2%.

Millorant l’aïllament d’aquests elements es pot estalviar fins a un 30% en la despesa en calefacció.

This post is also available in: es

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *