Rehabilitació de façanes fàcil: Ens ocupem de tot

En Rehabilitació Façanes Barcelona estem especialitzats en la rehabilitació de façanes i estructures en tota mena edificis a Barcelona.

Realitzem el projecte d’arquitectura, l’estudi de seguretat i salut, els mesuraments, el pressupost i l’execució de l’obra de restauració de la façana del seu edifici.

Ens avalen més de 10 anys d’experiència en el sector de la rehabilitació d’edificis i centenars d’obres de tot tipus realitzades a plena satisfacció dels nostres clients en tot tipus de finques a Barcelona.

El nostre departament tècnic gestiona tots els documents necessaris per a la rehabilitació de la façana del seu edifici: informes tècnics, permisos i l’ajuda en els tràmits de sol·licitud de les diferents subvencions i ajudes que proporcionen les diferents administracions per a la rehabilitació d’edificis a Barcelona.

Els nostres equips de treball disposen d’experiència i formació per realitzar tot tipus de treballs de rehabilitació de façanes, impermeabilització de cobertes i reparació d’humitats, sanejament de patis de llums, instal·lacions elèctriques i subministraments d’aigua i gas, reforços estructurals … el que ens situa en el mercat com un referent en la rehabilitació d’edificis a Barcelona, ​​mitjançant tècniques de treballs verticals o bastides.

Pressupost gratuït i sense compromís.

Demani ara la visita d’un dels nostres tècnics que l’informarà sobre les millors opcions per a rehabilitar el seu edifici a Barcelona, solucionar problemes d’humitat i goteres, reformar la seva escala o vestíbul, pintar el pati de llums, posar al dia la instal·lació elèctrica de l’edifici , reparar o substituir instal·lacions d’aigua: bateries, baixants i muntants.

Realitzem un pressupost gratuït i sense compromís prèvia visita de l’edifici. Només d’aquesta manera podem garantir-li un preu adequat i l’ús de les tècniques de construcció i rehabilitació més adequats per solucionar els problemes del seu edifici, amb les menors molèsties i cost econòmic.

Pressupost gratuït i sense compromís

Realitzem tot tipus d’impermeabilitzacions a Barcelona ciutat i província.

This post is also available in: es