En Rehabilitació Façanes Barcelona estem especialitzats en aïllaments tèrmics i acústics en habitatges, locals i edificis a Barcelona per resoldre diferents problemes de confort ambiental.

Instal·lant un bon aïllament tèrmic al seu xalet, habitatge, paret mitgera del seu edifici, etc … pot disminuir de forma dràstica els seus consums de calefacció, entre un 30 i un 40%, i de refrigeració.

Un bon aïllament millora la seva qualitat de vida evitant molests sorolls de l’exterior i li permet acabar amb els desagradables problemes d’humitat per condensació i capil·laritat que poden afectar les parets del seu edifici, un problema especialment greu a l’hivern, en façanes posteriors que donen a patis d’illa i que no reben molt de sol.

Estalviï diners amb un bon aïllament tèrmic del seu habitatge o edifici.

En tots els nostres treballs d’aïllament fem servir materials aïllants d’alta eficàcia i tècniques que ens permeten col·locar-los fàcilment i amb poques molèsties per als nostres clients, però que ofereixen un alt grau d’aïllament tèrmic, acústic i davant de la humitat.

  • Poliuretans projectats.
  • Poliuretans injectats.
  • Formigons hidrófugs.
  • Membranes de poliuretà líquid.
  • Sostres térmics.
En els nostres treballs d’aïllament utilitzem materials de les millors marques del mercat, disposem d’un equip de treball expert en detectar problemes i oferir la millor solució per a aïllar el seu habitatge o negoci amb les millors garanties al millor preu.

Pressupost gratuït i sense compromís

Realitzem tot tipus d’aïllaments térmics i acústics a Barcelona ciutat i província.

This post is also available in: es