Realitzem tot tipus de impermeabilitzacions a Barcelona.

Som especialistes en impermeabilització de terrasses, cobertes i piscines a Barcelona.Les humitats que semblen un petit inconvenient, tenen totes les possibilitats de convertir-se en un problema greu amb el temps si les deixa sense resoldre.

Solucionem qualsevol problema d’humitats i goteres a la seva llar, negoci o edifici.

Les humitats constitueixen una amenaça tant per a l’estructura de l’edifici com per als mobles, pintura i les persones que viuen o treballen en aquest ambient.

Comptem amb un equip de tècnics especialistes en impermeabilitzacions amb més de 10 anys d’experiència en la impermeabilització de tot tipus de cobertes i terrasses. Impermeabilitzem superfícies grans o petites, amb el tipus de material més adequat per solucionar els seus problemes d’humitats i goteres de la forma més eficaç possible: cobertes de rajola, gres porcelànic, cobertes invertides, protegides, amb teles asfàltiques, EPDM, butil.

Primer, diagnostiquem el problema:

De fet, la humitat és símptoma d’un problema més greu. En Rehabilitació Façanes Barcelona primer tractem d’identificar la causa d’aquesta humitat per solucionar el problema definitivament.

Si només tapa símptoma (gotera, humitat, …) corre el risc de solucionar, de manera provisional i aparentment barata, un problema que al final té costos elevats.

Després, solucionem les humitats:

Donem solució a problemes d’humitats a causa de capil·laritat de murs i filtracions utilitzant les tècniques més efectives i els millors materials per aconseguir un resultat òptim i durador.

Les nostres tècniques:

  • Substitució de taulers aïllants i llistons.
  • Reparació de filtracions humitats goteres a través de llimes, ràfecs
  • Impermeabilització amb làmines asfàltiques de diferents tipus:
  1. Armadura d’alumini
  2. Fibra de vidre
  3. Poliester
  4. Polietilé
  5. Doble armadura autoprotegides

Amb total qualitat, màxima neteja i rapidesa i a preus altament competitius.

Pressupost gratuït i sense compromís

Realitzem tot tipus d’impermeabilitzacions a Barcelona ciutat i província.

This post is also available in: es