Som especialistes en la rehabilitació d’edificis en Barcelona.

Durant més de 10 anys hem realitzat una gran quantitat de treballs de restauració i rehabilitació d’edificis a Barcelona.

Hem recuperat façanes de diferents èpoques i estils, realitzat reforços estructurals, canviat xarxes de sanejament, sanejat i pintat patis de llums, impermeabilitzat terrasses i canviat teulades complets. I tot tipus d’obres en els edificis de desenes de clients satisfets per deixar-lo en perfectes condicions d’ús.

Disposem d’un equip tècnic i professionals experts en diferents àrees constructives que s’ocupen de tots els aspectes que intervenen en qualsevol obra de rehabilitació.

Solucions tècniques: Equip d’arquitectes propi per a la realització de projectes i gestions davant l’Administració. Equips de treball amb anys d’experiència en diferents àrees: impermeabilitzacions, treballs verticals, pintura, instal·lacions d’aigua i llum, … Coneixement de diferents tècniques constructives i els diferents materials per aconseguir els millors resultats.

Solucions financeres: Realitzem estudis personalitzats i gestió de subvencions per a rehabilitació d’edificis, juntament amb plans de finançament a mida de cada comunitat de propietaris.

Garantia i compromís: Garantim tots els nostres treballs i li oferim un rigorós compliment de terminis, ordre i neteja, i un tracte personalitzat exquisit.

Pressupost gratuït i sense compromís

Realitzem tot tipus d’impermeabilitzacions a Barcelona ciutat i província.

This post is also available in: es