Com incrementar el valor de casa teva

En Rehabilitació Façanes Barcelona som especialistes en treballs de tota mena, des de sortides de fum a impermeabilitzacions a totes les necessitats que tingui la teva propietat. I tots aquests treballs tenen un sol objectiu: millorar les condicions de vida de les persones que habiten aquestes propietats.

És evident que una llar amb humitats no resulta habitable ni convida al confort, sent això una cosa que s’estén a casos de lloguer. És a dir, si tens un segon habitatge que no favetes i vols treure-li rendiment econòmic posant-la en el mercat, hi ha alguns elements que hauràs de tenir en compte per realment treure-li profit. Perquè hi ha factors com les humitats que espanten a qualsevol i, a l’inrevés, hi ha altres elements que seran un potent reclam i fins i tot et permetran pujar la mensualitat (en cas de llogar) o fer que el preu de venda sigui més gran.

Reforma i revaloritza la teva propietat

Instal·lacions que augmenten la qualitat de vida

L’exemple perfecte són les barbacoes. N’hi ha d’obra o en kit, però qualsevol terrasseta assolellada guanya molt quan hi ha una bona barbacoa instal·lada en ella. Perquè el que la gent vol en visitar una llar és imaginar-se allà, visualitzar com podria gaudir d’aquestes instal·lacions i com milloraria la seva vida. Així que si tens la possibilitat d’instal·lar una barbacoa, en obra o en kit (n’hi ha realment interessants), fes-ho i llueix-davant els possibles llogaters. I en la mateixa divisió juguen elements com les xemeneies, coses que fan que la teva casa guanyi valor enfront d’altres.

Reforma la Cuina

Com comenten en un interessant article de El Confidencial, la cuina i el bany són els dos espais que més delaten l’antiguitat d’un habitatge. I ningú vol viure en una casa vella que necessiti reformes profundes. Per això si tens intenció de llogar la teva casa a bon preu (i que una mala cuina no et faci baixar el que cobris com casolà / a) el millor que pots fer és rentar-li la cara a la cuina i assegurar-te que és plenament funcional.

Un bon bany

És clau perquè el bany és una de les instal·lacions més freqüentades pels habitants. Per això és tan important que s’adapti plenament al que qualsevol necessita: que la dutxa o banyera siguin còmodes, que tingui un bon mirall, que sigui còmode transitar i que no hi hagi obstacles, que encara que no tingui massa metres quadrats estiguin ben aprofitats … i que l’estada en general tingui un bon aspecte, que qui estigui allà se senti còmode. No cal dir que les decoracions antigues, com en una cuina, van delatar els anys que aquest bany ha passat sense una reforma.

Espais polivalents

Sí, pot semblar contraproduent però que casa teva tingui una sala que per exemple serveix tant com a estudi com de sala d’estar per a una família … és una gran cosa. Perquè hi ha diferents perfils d’arrendatari que es poden interessar per la teva casa i tots ells / es s’han de veure vivint-hi. Així que si crees un espai bonic, ben il·luminat, confortable, però que no tingui una funció ben definida, després qui ho llogui podrà donar-li el seu toc i adaptar-lo a les seves necessitats. Així vendràs molt millor el que tu casa pot donar-los.

Bona il·luminació i decoració

Les cases que s’ensenyen a paret pelada (és a dir, sense mobles ni res que les faci llar) són més difícils de lloguer perquè costa més fer-se a la idea del que poden oferir a una família. Per això és interessant que expliquis amb alguns mobles bonics i renovis una mica els cortinatges i altres teles perquè tingui l’aspecte acollidor d’una llar i cadascú pugui veure tot el que faria en aquest lloc. Si il·lumines bé a més fas l’espai més confortable i de pas fas que llueixi una mica més gran. A més tens moltes possibilitats d’intensitat i fins i tot colors de llum: juga amb això per a crear ambients únics.

I amb tot això ja hauràs aconseguit que la teva casa sigui molt més desitjable de cara al mercat. Ja sigui per vendre-la o per llogar-la, llueix el teu propietat i obtindràs el màxim rendiment de l’operació començant per les barbacoes.

This post is also available in: es

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *