Rehabilitació Façanes Barcelona també realitzem reformes de pisos, locals o de qualsevol elements susceptible d’ells.

Ens poden considerar com una empresa de reformes integrals de pisos a Barcelona d’àmplia experiència.

Realitzem projectes d’obres i reformes integrals a mida, tant a particulars com a empreses. Oferim als nostres clients un compromís de qualitat, servei i tracte personalitzat.

Realitzem també Reformes de Obra, Pintura, Fontaneria, Gas, Electricitat, Fusteria d’Alumini, Fusteria de Fusta, Calefacció, Pladur, aire condicionat, Energia Solar, Insonorització Reformes en general
El nostre Compromís amb els nostres clients:
Experiència de reformes a Barcelona

Empresa amb àmplia experiència en el sector de les reformes integrals. El nostre equip està format per professionals i instal·ladors qualificats amb més de 10 anys d’experiència, obtenint-se els màxims en qualitat.
Servei integral

Ens ocupem de tot el treball de la rehabilitació de l’habitatge, des del projecte, estudi de les instal·lacions i obtenció de llicències, fins a l’execució i el control de l’obra.
Pressupost gratis i sense compromís

Demani’ns pressupost sense compromís per a les seves obres o reformes a Barcelona, ​​compari ofertes i decideixi. Així de senzill. No li costarà res, és gratis !.
transparència

Els pressupostos estan desglossats per partides, així vostè tindrà clar en tot moment el cost econòmic de les diferents accions a realitzar.
Contracte d’Inici i finalització d’Obra

En cas contrari es indemnitzaria per dia de retard.
Referències de clients i obres

Els mostrem les obres i reformes finalitzades i en curs que estem realitzant en aquest moment. Tenim una àmplia cartera de clients satisfets
preu

Quan compari pressupostos de reformes, podrà adonar-se que tenim els preus més ajustats del mercat.
tracte personalitzat

Relaxeu-vos, les reformes de casa, habitatge o local estan en bones mans. Setmanalment es realitzaran visites d’obra per supervisar els treballs realitzats.
garantia

2 anys de garantia per escrit. Li garantim al 100% les obres, construccions o reformes que desenvolupem per a vostè. Per a nosaltres és fonamental la satisfacció del client.

Si necessites realitzar la reforma integral del teu habitatge a Barcelona i estàs buscant a la millor empresa de reformes, no dubtis en contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’acompanyar-te en tot aquest procés, convertint teus somnis en realitat.

La nostra experiència en la decoració i reformes de cuines i banys ens permet aconsellar i realitzar la millor distribució per la seva cuina, traient-li el major partit possible. Tot això acompanyat d’exquisides terminacions, amb els materials més actuals i de màxima qualitat, ceràmiques d’última generació, sanitaris, aixetes, mobles de cuina, electrodomèstics, així com taulells de dissenys exclusius.

En els nostres treballs, sempre fem servir materials de primera qualitat per a les reformes de banys i cuines:

Terres de gres -porcelánicos – sanefes decoratives – mobles de cuina – taulells de silestone – piques en acer inoxidable sota taulell – plats de dutxa d’obra – plats de dutxa acrílics, porcellànics, en resina – plaques de vitroceràmica d’inducció – forns elèctrics rentat automatic – campanes extractores-etc

TREBALLEM TOT BARCELONA: EIXAMPLE, LES CORTS, PEDRALBES, GRÀCIA, HORTA, GUINARDO, SANTS, MONTJUIC, SAGRADA FAMÍLIA, PUTXET, NOU BARRIS, DIAGONAL MAR, CLOT, SARRIÀ, SANT GERVASI, POBLE SEC, POBLENOU, VALL D’HEBRON, VALCARCA , HOSPITALET, BADALONA

I TAMBÉ TREBALLEM A TOTA LA ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA

En Rehabilitació Façanes Barcelona, també ens considerem una empresa de reformes i rehabilitacions integrals de locals a Barcelona amb àmplia experiència, vam realitzar:

TOT TIPUS DE LOCALS COMERCIALS, OFICINES, DESPATXOS, NAUS INDUSTRIALS, BOTIGUES, RESTAURANTS. TENIM ÀMPLIA EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR AMB ELS MILLORS PROFESSIONALS.

Oferim un servei de rehabilitació integral o parcial, amb solucions diferents per a cada client en funció de les seves necessitats. Des del projecte d’obra del local fins a la realització de la mateixa.

La nostra capacitat de treball i uns professionals altament qualificats, fan que nombroses empreses de diferents sectors confiïn en nosaltres.

En Rehabilitació Façanes Barcelona estem especialitzats en donar serveis integrals per a oficines. Guiem i assessorem a l’empresa en tot el procés, des de la selecció de l’oficina, mudança, comprovació d’instal·lacions i dotacions, instal·lació de cablejat, fontaneria, instal·lació de xarxes i seguretat. Acompanyem a l’empresa des del moment de prendre la decisió de buscar una nova oficina, fins que l’últim empleat està treballant satisfactòriament. El nostre acompanyament consta de diferents fases:
Assessorament en la recerca d’oficina

Hem treballat amb desenes d’empreses d’entre 10 i 200 empleats, i posem aquest coneixement a la seva disposició a l’hora de triar l’oficina adequada, tant en assessorament en preu, termes del contracte, distribució i possibilitat d’obres. Una oficina pot semblar perfecta al principi però en el llarg termini sorgir problemes, o al contrari, pot resultar més rendible una oficina d’un preu més barat i invertir en una reforma per condicionar-la a l’estil de la nostra empresa
construcció

Condicionarem l’oficina pel que fa a espais i instal·lacions perquè compleixi els requisits que la seva empresa necessita. Ens encarreguem de la gestió amb la comunitat, permisos d’obres i serveis, ja sigui aigua, electricitat, gas i connexions telefòniques i d’internet Ja calguin grans espais diàfans, despatxos, aixecament de murs, separadors, fusteria d’alumini, sales de presentacions , reunions o zones de descans com cuines i cafeteries. Ens assegurem de la qualitat dels materials, tant els existents prèviament com els instal·lats. Tant en obra, fusteria d’alumini o lampisteria
Instal·lació de Xarxa i comunicacions

Com qualsevol oficina, caldrà disposar de connectivitat de telèfon i internet a tots els seus treballadors. Els nostres operaris especialitzats en instal·lació de xarxes podran certificar la instal·lació actual si existeix, adaptar o crear-la de nou. Instal·lem el cablejat en funció del seu pressupost i necessitats i l’ajudarem a escollir el proveïdor que més s’adeqüi a les seves necessitats Li instal·larem un armari de comunicacions (Rack) i farem tot el pedaç. Tant si no disposa d’equip informàtic com si aquest necessita assessorament o suport, podem ajudar-lo a adquirir o configurar tot l’equipament de xarxa. Instal·lació de routers, switches, xarxes privades, etc.
seguretat

Assessoria i gestió d’instal·lació d’equips de seguretat. Quadres de control, panells de codis, targetes d’entrada i sortida, sistemes de vídeo vigilància, etc. Instal·lem el sistema d’acord amb les seves necessitats i li donem formació perquè pugui realitzar un manteniment senzill el seu propi equip.
Mobiliari i Decoració

L’assessorarem a triar i comprar el mobiliari més adequat a les seves necessitats. Estacions de treball amb taules i cadires, taules i sales de reunions, espais comuns, lavabos, cuina, sales de conferències i projecció, etc. Tot en funció del seu pressupost, del tipus d’oficina, el nombre d’empleats necessari i les possibilitats i distribució de l’oficina. Els nostres decoradors l’assessoraran també en el toc final de l’oficina i totes les seves zones perquè sigui un espai més atractiu i eficient per treballar. Tant a nivell de mobiliari com accessoris i decoració, així com els detalls finals per fer una oficina perfecta
mudança

Un cop tota l’oficina està a punt, ens encarregarem de fer una mudança el més senzilla possible per als empleats. Tan fàcil com deixar tots els elements personals en una caixa un divendres al sortir de treballar, i dilluns anar a la nova localització i trobar-se tot exactament igual Gestionem el moviment de tot el mobiliari antic, els equips i accessoris i deixar-ho tot a punt perquè no hi hagi cap interrupció en el treball
garantia

Com totes les nostres obres i projectes, oferim una garantia inigualable de 2 anys per a qualsevol problema que pugui sorgir. A més, proveïm d’un servei addicional per extres que puguin sorgir a majors un cop realitzada la mudança. Addició de llocs de treball, reemplaçament d’elements del mobiliari o canvi de sales, per exemple. Passem a ser la seva empresa de confiança per a qualsevol cosa que necessiti en les seves oficines i despatxos.

Pressupost gratuït i sense compromís

Realitzem tot tipus de reformes de pisos a Barcelona ciutat i província.

This post is also available in: es