Rehabilitació Façanes Barcelona és una empresa especialitzada en la rehabilitació i restauració de tot tipus de façanes:

Reparem d’estucs i morters danyats.
Apliquem revestiments per modernitzar i protegir la seva façana
Reparem forjats, estructures de balcons i ornaments i tractem patologies en el formigó.
Col·loquem aplacats de pedra natural o artificial, marqueteries, …
Rehabilitem façanes de qualsevol estil arquitectònic i època constructiva.
Comptem amb més de 10 anys d’experiència i centenars de clients satisfets a tot Barcelona.
Treballem amb les millors marques del mercat en funció de les necessitats de la seva façana (Weber Cemarksa, Texsa, Sika, Procolor, …)
Disposem de gabinet tècnic per sol·licitar permisos i subvencions per rehabilitació de façanes.

La façana, un element fonamental.

La façana del seu edifici és un dels elements més exposats a les agressions atmosfèriques i humanes. Amb el pas del temps els materials constructius es van deteriorant, la qual cosa arribar a afectar les condicions d’habitabilitat de l’edifici i genera riscos de despreniment de fragments de la façana a la via pública o en finques veïnes.

Per tant, ha de contemplar la rehabilitació de la façana del seu edifici com una acció preventiva, que permet reparar possibles patologies de l’edifici, millorar el seu aspecte exterior, l’eficiència energètica. Una bona rehabilitació de la façana del seu edifici els garanteix major durada i seguretat, evita la seva devaluació i augmenta el seu valor patrimonial, evita que empitjorin els possibles defectes de manteniment, millora el seu benestar i redueix el consum energètic.

Quan hem rehabilitar la façana del nostre edifici?

Els propietaris són responsables del manteniment dels seus edificis. Des de sempre, han existit comunitats preocupades pel seu benestar i que realitzen un manteniment preventiu cada cert període de temps o consulta a especialistes com Rehabilitació Façanes Barcelona sobre la necessitat de realitzar certes tasques de millora a la façana o coberta de l’edifici.

En altres ocasions, responem a la crida de clients als quals cal solucionar problemes, com despreniments de pintures o formigó, humitats,

Ara, amb l’entrada en vigor, el 2011, del Decret de l’ITE (Inspecció Tècnica d’Edificis) que obliga els propietaris d’edificis plurifamiliars de més de 40 anys a realitzar un exhaustiu examen de l’edifici, per part d’un arquitecte, ia reparar tots els defectes estructurals que s’observen. La rehabilitació de la façana serà obligatòria per a més d’un edifici.

Fases del nostre treball de rehabilitació de façanes:

     Estudi tècnic
Muntatge de bastida i proteccions
Sanejament i picat dels diferents elements de la façana.
Tractament anticorrosiu i reconstrucció de les zones sanejades.
Aplicació de morters o pintures, tractament de baranes o fusteria o recuperació de cornises, esgrafiats

Quan dubteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som especialistes en la rehabilitació de tot tipus de façanes a Barcelona.

Pressupost gratuït i sense compromís

Realitzem tot tipus d’impermeabilitzacions a Barcelona ciutat i província.

This post is also available in: es