Idees per remodelar la teva oficina i aprofitar l’espai

En l’actualitat, molts empresaris o autònoms es decideixen per llogar o comprar oficines petites per evitar haver de enfrontar-se a pagaments massa alts. En aquestes situacions, la decoració minimalista es fa gairebé obligatòria per aprofitar al màxim l’espai. Així mateix, sorgeixen idees diverses, com la instal·lació d’un WC portàtil, per poder aprofitar al màxim la zona d’oficines.
Però no parlem d’un WC portàtil qualsevol, sinó d’una caseta amb totes les funcionalitats que voldríem trobar en un WC portàtil, al complet. És a dir: lavabo, assecador de mans i, és clar: paper! Aquest gran desconegut per als inodors portàtils que solem trobar al carrer o en festivals a l’aire lliure.
Atès que ja ho porta tot, suposa l’avantatge de no haver de preocupar-se per decidir cada element que el compon: selecciona un WC portàtil prefabricat i ja estarà a punt per a ser instal · lat. A més, la seva col·locació és ràpida i senzilla, per la qual cosa aporta una gran sèrie d’avantatges.
Però aquesta no és l’única manera d’aprofitar l’espai de l’oficina: si comptes amb un espai reduït, et recomanem que pintis les parets d’un color clar, que faci semblar l’interior lluminós, ja que això sol aportar una imatge d’amplitud. En cas que ho vegis massa monòton, tria una paret i pinta-se en un to més intens. Per exemple, pots pintar les parets de color crema, i l’escollida per ser diferent, d’un groc més fort.
També pots optar per tenir diversos arxivadors amb calaixos en vertical. A més, comptar amb tant espai per guardar arxius i material d’oficina et resultarà molt útil.
Evita haver llums penjants. Això fa que l’espai sembli més ple i, encara que sigui al sostre, pot acabar donant-te una sensació claustrofòbica. L’ideal és que expliquis amb fluorescents inserits al sostre. Encara que, per descomptat, serà fins i tot millor tenir grans finestrals pels quals entre la llum del sol durant el dia, però això no sempre és una cosa que es pugui controlar, i més si comptem amb un pressupost limitat a l’hora de comprar o llogar oficina .
Aquests són només alguns dels trucs dels que et pots valer per remodelar la teva oficina i fer que es vegi més espaiosa. Perquè sigui més acollidora, decora amb pòsters o quadres que et inspirin i, per què no, algunes plantes o flors.

This post is also available in: es

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *