Rehabilitació Façanes Barcelona compleix totes les normatives en matèria de seguretat i garantia de les seves obres. Portem més de 10 anys realitzant tot tipus rehabilitacions de façanes i edificis a Barcelona amb total satisfacció de tots els nostres clients.

Seguretat

Tots els nostres treballadors van equipats amb els equips de protecció individual (EPI’S) més adequats, complint rigorosament la Llei de Prevenció de Risc Laborals.

Utilitzem: Bastides fixos, grues telescòpiques, arnesos de seguretat, plataformes elevadores …, sempre complint les normatives especifiques de cada població i tipus de treball a realitzar.

Garantía

Realitzem un rigorós control de qualitat dels acabats per part del nostre personal tècnic, dedicant especial atenció a les inquietuds dels veïns de la comunitat i de respecte a l’entorn.

Durant tota l’execució dels treballs, així com en el procés d’adjudicació de l’obra posem a la seva disposició el nostre servei d’atenció al client per solventarle qualsevol dubte i acompanyar-lo en les reunions de la comunitat.

Equip.

Som un equip jove i dinàmic que ha evolucionat des de la creació de l’empresa, fins a esdevenir una empresa creativa que ofereix als seus clients idees fresques i solucions en la rehabilitació de façanes i edificis.

Disposem d’un equip de treballadors i col·laboradors amb experiència contrastada en la realització de les tasques que desenvolupen, només així podem garantir un servei de primera als nostres clients.

Pressupost gratuït i sense compromís

Realitzem tot tipus d’impermeabilitzacions a Barcelona ciutat i província.

This post is also available in: es