Materials que van a revolucionar el món de la construcció

Els habitatges requereixen d’una sèrie de cures perquè viure-hi sigui una experiència agradable. Per això, és possible que necessitis contractar empreses de rehabilitació de façanes a Barcelona.

En els últims temps s’ha experimentat una gran evolució pel que fa a materials de construcció es refereix. Tant les empreses de rehabilitació de façanes a Barcelona com les de construcció han trobat en ells una forma de lliurar millors pisos i cases als ciutadans. Un exemple d’aquests materials és l’escuma de titani que, sens dubte, destaca per la seva gran lleugeresa i resistència. Sens dubte, s’acabarà imposant com a material de referència a les noves façanes.

Però encara hi ha més. Per exemple, la uppsalita, que va rebre aquest nom a causa del seu lloc de naixement: la Universitat d’Uppsala, a Suècia. Aquest material interessarà sens dubte a aquelles persones que pateixin per culpa de la humitat existent a casa seva. És un absorbent de gran capacitat, capaç de drenar terrenys fangosos o d’evitar filtracions d’aigua.

Però no només la uppsalita destaca per la seva gran capacitat d’absorció. En aquest sentit, també hem de destacar les propietats del aerografeno, nascut a la Xina a partir del grafè. El aerografeno és un dels materials de construcció que menor densitat té: només 0,16 mil·ligrams per centímetre cúbic. És de gran utilitat com a absorbent i aïllant.

This post is also available in: es

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *