Impermeabilitzar la terrassa, abans de Que Surtin els Problemes.

Les terrasses dels nostres edificis estan constantment sotmeses a la influència del sol, la pluja i els canvis de temperatura que sotmeten al paviment i els diferents materials a dilatacions i desgastos que poden provocar el seu trencament o despreniment, el que dóna lloc amb el temps l’aparició de les temudes goteres.

impermeabilitzacions barcelonaPara evitar o reparar aquest tipus de problemes a la nostra terrassa o balcó és convenient realitzar un manteniment preventiu impermeabilitzant que eviti en el possible l’efecte dels elements a la nostra terrassa.

Fins fa uns anys, la solució consistia a pintar la terrassa amb una pintura impermebilizante especial a base de clor cautxú, amb o sense fibra, però aquest mètode per la seva opacitat no és massa adequat per a balcons i àtics.

En l’actualitat, si vol prevenir el desgast de la seva terrassa i evitar-se problemes de goteres i humitats en els habitatges del seu edifici es pot realitzar un pintat preventiu a base d’un impermeabilitzant transparent compost de poliuretà que forma una pelicula impermeable, flexible i que garanteix l’estanquitat de la terrassa, sense modificardemasiado l’aspecte del paviment de la terrassa.

Aquesta solució, és per estètica, durabilitat i preu una opció molt interessant per a balcons, terrasses de àtics.

Si tens qualsevol dubte sobre impermeabilització o problemes de goteres pots conactar amb nosaltres i molt gustosament t’informarem sobre com solucionar el teu problema d’humitats amb la major rapidesa, garantia i economia possibles.

This post is also available in: es