Formes de remodelar la teva oficina per guanyar espai

Actualment, molts empresaris decideixen comprar o llogar oficines petites per evitar despeses alts des del moment en què donen inici al seu negoci. En situacions com aquestes, sempre hi ha l’opció de comptar amb mòduls d’oficina per ampliar l’espai. Es tracta de solucions temporals, però resistents i duradores, que permeten mantenir-nos en un mateix lloc el temps que necessitem sense haver d’invertir, de moment, en obres.

Amb o sense mòduls d’oficina, podem decorar i completar l’oficina perquè ens sentim com a casa de moltes maneres. Si l’espai és reduït, una opció molt recomanada pels experts en decoració és pintar les parets d’un color clar, perquè l’interior de l’oficina sembli més lluminós. Això atorgarà una clara imatge d’amplitud. Si ho veus molt monòton, pots pintar d’un color diferent una de les parets; és preferible que la que destaqui presenti un color més intens que el de la resta. Fins i tot, pot ser el mateix color, però en una altra tonalitat més forta. Per exemple, pinta tres parets de color crema, i la diferent, de groc.

Els arxivadors, els pots col·locar en vertical. Això t’ajudarà, a més, a comptar amb molt espai per guardar arxius i material d’oficina, la qual cosa et resultarà molt útil.

Si pots evitar-ho, no tinguis llums penjants. Aquest objecte de decoració de farà sentir que l’espai està més ple i, per tant, queda menys. L’ideal és tenir fluorescents al sostre. No obstant això, és clar que el més recomanable és comptar amb grans finestres a l’oficina per les quals entre la llum del sol durant tot el dia. Però això no és una cosa que puguis triar, i menys si comptes amb un pressupost ajustat per al lloguer de l’oficina.

Aquí t’hem posat alguns dels trucs més usats a l’hora de remodelar la teva oficina per tal d’aconseguir que es vegi més espaiosa. I si necessites més espai de veritat, com t’hem advertit, comptes amb l’útil opció d’afegir mòduls d’oficina i oblidar-te de problemes.

No et privis a l’hora d’afegir plantes, flors i pòsters motivacionals al llarg i ample del teu espai de treball. Qualsevol detall que pugui aixecar l’ànim o motivar-te a complir la teva jornada laboral serà més que benvingut.

This post is also available in: es

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *